Hallo, mijn naam is Kim. 


Iedere ochtend word ik dankbaar wakker.
Dankbaar voor dit wondermooie leven.
Boordevol kansen die ik maar hoef te grijpen. 

En iedere ochtend opnieuw stel ik mezelf de vraag: 

"Wat wil ik het allerliefste doen? 

Waar wordt ik gelukkig van?" 

Ik heb geleerd om mijn mooiste leven te creëren.  

Met vallen, opstaan en vele bochtjes die genomen moesten worden. Maar oooooh, wat vind ik het heerlijk. Ik ben healing- en relaxatietherapeut.  In passie en in bloei. 

Mijn doel als therapeut is om jou weer in contact te laten komen met jezelf en je (ziels)energie weer optimaal te laten stromen, zodat je weer lekker in je vel zit. 

Zodat ook jij de goesting hebt in jouw mooiste leven creëren.  In rust. En in balans. Ik help jou om je geest op verschillende manieren te leren kennen en te trainen.  Om je te laten voelen wat er zich allemaal afspeelt in je lichaam. Stap voor stap. Met meditatie, ademhalingstechnieken, visualisaties, ontspanningsoefeningen, ... 

Wat als jij leert hoe je de baas kunt zijn over jouw gedachten? Onmogelijk? onrealistisch? Think again.  Ook jij kan je vermoeide patronen leren doorbreken. Waag de sprong. Doe mee en leer ook van jouw leven het allermooiste te creëren. 

Enthousiaste groeten, Kim Hallo, ik ben Lieve                                                                 

Als welzijnscoach en counselor werk ik vanuit de energie van het menselijk zijn.  Ik streef naar eenvoud, evenwicht en resultaat. Gepassioneerd door het 'mens-zijn' ben ik authentiek, onbevooroordeeld en empatisch.  Ik geloof oprecht in de kracht van je eigen kennen en kunnen. Ik richt mij tot de kern van jouw bestaan en luister met volle aandacht naar jouw lichaam. Samen ontdekken we datgene waarmee jij kan groeien, vanuit je bewuste midden, om sterke keuzes te kunnen maken.  Ik ga aan de slag met de verschillende delen in jezelf aan de hand van Voice Dialogue Methodiek.  Ik zet je letterlijk in jouw dynamisch systeem om van daaruit verandering als vanzelf te laten ontstaan.  

De rode draad in mijn benadering is 

- Aandacht 

- Bewustwording

- Gepassioneerd 

- Het hier en nu 

- In verbinding zijn met je lichaam 

- Contact maken met je eigen behoeftes en verlangens.  


Als counselor begeleid ik mensen die de aansluiting met zichzelf en daaruit met de ander verloren zijn geraakt.  "Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik? Wat gebeurt er met mij? Waarom lukt het niet? "  Hierbij ontstaan vaak klachten of symptomen waarvan we lichamelijk last hebben die uitingen zijn van 'onopgeloste' emotionele interpersoonlijke problemen. 

Als welzijnscoach werk aan de hand van voice dialogue, body dialgue, focussing, en psyco-educatieve inzichten naar jouw mogelijkheden waarbij verandering kan ontstaan.  Ik doorbreek jouw verwachtingspatroon, versterk gewenst gedrag.  Leer vaardigheden en moedig je aan jouw eigen leven in handen te nemen.  

Helder en met overtuigingskracht gaan we aan de slag om jouw innerlijke reis te herkennen, onvervulde verlangens te realiseren en emoties te erkennen. Jouw persoonlijke beleving breng ik over naar krachtige authentieke beweegredenen die je lever voller maken.   

Hierdoor kan jij vanuit je midden 

- Doelen formulieren 

- Werken aan degelijke opties en stevige mogelijkheden

- Integreren van inzichten 

- Verandering mogelijk maken 

waarbij leiderschap in jouw leven ontstaat. 

Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!  

Liefdevolle groeten, Lieve Muylaert  

Welzijnscounselor & coach

FOKUS@people   Wil je meer weten check:  www.lievemuylaert-fokus.be